Legepladsservice – reservedele til legepladser

Legepladsservice – reservedele til legepladser

Pige på rutschebane

Hvad enten du vælger Legepladskonsulenten eller en anden til at udføre reparationer kan du altid bestille reservedele hos os.

Legepladsservice
Vi kan lave alt fra efterspænding og oliering af træværk til reparation og udskiftning af redskaber. Vi kan også rådgive jer vedrørende vedligehold samt hjælpe med at risikovurdere jeres legeplads. 

Reparation
Legepladser bliver ofte brugt meget og til tider voldsomt. Derfor vil det af og til ske, at dele på legepladsen går i stykker. Da vi har samhandelsaftaler med mange af legepladsleverandørerne i Danmark, kan vi hjælpe med disse reparationer på en meget hurtig og professionel måde. Der vil kunne opstå leveringstid på visse reservedele, men vi levere hurtigst muligt.

Udskiftning af legeredskaber
Er gyngestativet eller rutsjebanen tjenlig til udskiftning, så kan Legepladskonsulenten også hjælpe jer med det. Vi har mange års erfaring med montage af legeredskaber, og vi kender reglerne rigtigt godt. Vi kan derfor hjælpe jer med at få et nyt legeredskab på en legepladsen, som er sikkerhedsmæssige i orden og efter de ønsker og behov i måtte ønske.

Udskiftning af originale reservedele
Legepladskonsulenten anvender kun originale reservedele hvor det er muligt. Vi kan skaffe reservedele fra alle leverandører af legeredskaber som leverer til det danske marked. Hvor det ikke er muligt at anvende originale reservedele, anvender vi kun kvalitetsmaterialer med en lang holdbarhed. Vi vil altid kunne gå fra en opgave med vished om, at vi har leveret det bedst mulige produkt. Derfor kan I trygt anvende Legepladskonsulenten som partner på legepladsen, så jeres børn får den bedste legeoplevelse.

Klatreanlæg set fra oven