Reparation af legeplads

Reparation af legeplads

Legepladsservice

Vi kan lave alt fra efterspænding og oliering af træværk til reparation og udskiftning af redskaber. Vi kan også rådgive jer vedrørende vedligehold samt hjælpe med at risikovurdere jeres legeplads.


Reparation

Legepladser bliver ofte brugt meget og til tider voldsomt. Der for vil det af og til ske, at dele på legepladsen går i stykker. Da vi har samhandelsaftaler med mange af legepladsleverandørerne i Danmark, kan vi hjælpe med disse reparationer på en meget hurtig professionel måde. Der vil kunne opstå leveringstid på visse reservedele, men vi levere hurtigst muligt.


Udskiftning af legeredskaber

Er gyngestativet eller rutsjebanen tjenlig til udskiftning, så kan Legepladskonsulenten også hjælpe jer med det. Vi har mange års erfaring med montage af legeredskaber, og vi kender reglerne rigtigt godt. Vi derfor hjælpe jer med at få et nyt legeredskab på en legepladsen, som er sikkerhedsmæssige i orden og efter de ønsker og behov i måtte ønske.


Udskiftning af originale reservedele

Legepladskonsulenten anvender kun originale reservedele hvor det er muligt. Vi kan skaffe reservedele fra alle leverandører af legeredskaber som levere til det danske marked. Hvor det ikke er muligt at anvende originale reservedele, anvender vi kun kvalitetsmaterialer med en lang holdbarhed. Vi vil altid kunne gå fra en opgave med vished om, at vi har leveret det bedst mulige produkt. Derfor kan I trygt anvende Legepladskonsulenten som partner på legepladsen, så jeres børn får den bedste legeoplevelse.


Vi har løbende været igennem alle opdateringskurser indenfor legepladssikkerhed, så du er sikker på at du får et yderst kompetent, uvildig og detalje-orienteret firma, som sørger for at holde dig i hånden fra start til slut.